Welkom

Welkom op onze website! U maakt via deze weg kennis met CBS Immanuel,  een echte dorpsschool in Noardburgum. Misschien kent u ons nog wel van vroeger! Met 112 leerlingen zijn wij de grootste school van het dorp. Ons enthousiasme en onze betrokkenheid zetten wij in om een goede sfeer op school te creëren.  Daarmee bieden wij een noodzakelijk basis voor uw kind waardoor het zich maximaal kan ontwikkelen. Uw kind leert bij ons samen te werken, anderen te helpen en te respecteren. Zo  kan het opgroeien tot een zelfstandig persoon die vol vertrouwen de wijde wereld instapt!

Onze school werkt vanaf schooljaar 2016-2017 aan het invoeren van The Leader In Me en de bijbehorende 7 gewoonten. Iedereen kan deze gewoonten bij zichzelf ontwikkelen, ook kinderen. Sean Covey heeft dit concept vertaald naar kinderen: ‘The 7 habits of happy kids'. Kinderen worden hierbij aangesproken op hun talenten en betrokkenheid en het leert hen spelenderwijs principes voor persoonlijke effectiviteit en samenwerking. Lees hier meer over deze aanpak.

Op CBS Immanuel krijgt uw kind ontwikkelingsgericht onderwijs. Dat houdt in dat wij de ontwikkeling van uw kind goed in beeld brengen. Hierdoor kunnen wij onderwijs op maat aanbieden. Wij geven dit onderwijs vanuit een christelijke grondslag. Wij hopen dat u dat merkt aan de wijze waarop wij met u, uw kind en met elkaar omgaan.

Natuurlijk bieden wij meer! Kijkt u daarvoor rustig rond op deze site. Wilt u meer weten? Maakt u dan een afspraak met onze directeur, Bareld Kuilman. Hij staat voor u klaar om u de school te laten zien en uw vragen te beantwoorden.

Bekijkt u ook het filmpje van de vereniging.