Nieuws - Naam nieuwe school

Vanaf augustus 2019 zullen OBS de Oerstek en CBS Immanuel fuseren tot een nieuwe identiteitsrijke ontmoetingsschool. Op dit moment wordt er druk geschreven aan de missie en de visie van de nieuwe school. Op deze ontmoetingsschool kunnen de kinderen hun talenten ontplooien door samen te spelen, leren en werken. Ze ontdekken en leren vanuit een veilige omgeving hoe zij kunnen functioneren in een veranderende samenleving. 
Bij de nieuwe school hoort natuurlijk ook een nieuwe naam. Hiervoor organiseren wij een wedstrijd. De winnaar kan uiteraard rekenen op een mooie prijs! Wij verzoeken u bij uw inzending ook aan te geven waarom u die naam goed vindt passen bij de nieuwe school.
U kunt uw suggestie(s) voor 31 maart mailen naar immanuel@pcbotdiel.nl. Uiteraard kunt u uw suggestie(s) ook inleveren in de brievenbus van CBS Immanuel.
Er wordt een naamgevingscommissie ingesteld die uit de inzendingen een passende naam gaat uitzoeken. Op de eerste schooldag, op maandag 26 augustus zal de nieuwe naam onthuld worden en de prijs uitgereikt worden.

Geplaatst op: 14 Maart 2019

terug