Nieuws - Sportclinic

Op dinsdag 23 januari hebben de kinderen van groep 4 en 7/8 2 clinicis gevolgd. Een korfbal clinic door KV Veenwouden en badminton clinic door BCT uit Burgum. Deze activiteit begon om 12:30 uur en de kinderen stonden al te springen om te beginnen. De clinicgevers stonden klaar en na een kort  woordje van meester Jens gingen ze los. Toen de clinics eenmaal aan de gang waren was iedereen zeer fanatiek bezig. Groep 4 begon met korfbal en 7/8 met badminton. Na 40 minuten zat helaas de eerste clinic er alweer op. Snel wisselen en door naar de volgende clinic. Leuk om te zien hoe gefocust de kinderen waren. Toen de tweede clinic was afgelopen hoorde je veel kinderen zeggen: “kunnen we nog even door meester”. Helaas moesten we ze teleurstellen! Dan maar met treurende gezichten omkleden en naar huis.
Is uw zoon of dochter nu heel enthousiast geworden dan kunt u contact opnemen met meester Jens die u kan doorverwijzen naar de desbetreffende vereniging voor een proefles.
Wij willen de sportverengingen KV Veenwouden en BCT bedanken voor inzet en het geven van de clinic.
Klik hier voor foto's.

Geplaatst op: 23 Januari 2018